امروز روز قلم و نویسندگیست چهاردهم تیرماه برتک تک تحلیلگران برجسته و براهالی قلم و نویسندگان دانا وتوانا مبارک باشد برخانواده های این عزیزان زحمتکش مبارکباد .بهترین نعمت و موهبت الهی همین قلم و نویسندگیست که من خودم در اوج جوانی نصیب و روزی خودم نمودم این نعمت و توفیق بزرگ و ارزشمند را . و با افتخار خرد جمع بزرگان شده ام من کوچک بزرگان این دریای بیکران هستم 

چهاردهم تیرماه، روز قلم

در صفحات تقویم، چهاردهم تیرماه با عنوان روز قلم» به خود جلوه ‏ای دیگر بخشیده است. نام‏گذاری این روز به نام قلم، بی ارتباط با تاریخ کهن متمدن و فرهنگ ‏ساز این سرزمین نیست. ابوریحان بیرونی در کتاب آثار الباقیه خود آورده است که چهاردهمین روز از تیرماه را ایرانیان باستان، روز تیر (عطارد) می‏ نامیدند. از طرفی سیاره تیر یا همان عطارد، در فرهنگ ادب پارسی، کاتب و نویسنده ستارگان است. به همین مناسبت این روز را روز نویسندگان می‏دانستند و گرامی می‏داشتند.

تاریخ نوشتار، حداکثر به بیست هزار سال پیش باز می‏گردد و با محدود ساختن به نظام‏های نوشتاری مدوّن، رقمی حدود شش هزار سال پیش را نشان می‏دهد. این ارقام و آمارها فقط تخمینی است از سوی کاوشگران علمی، در صورتی که بدون شک پیشرفتی از سوی جوامع گوناگون، بدون کمک خط و زبان امکان‏پذیر نبوده است.

از جمله موادی که برای نوشتن به کار می‏رفته سنگ، چوب، پوست حیوانات، برگ درختان، استخوان، موم، ابریشم، پنبه و کاغذ را می‏توان نام برد. در طول تاریخ، نوشتن به دو صورت بوده است: یک دسته خطوطی را در برمی ‏گرفت که با استفاده از ابزارهای تیز چون سوزن، چاقو و. نوشتاری، کنده‏ کاری می ‏شد. دسته دیگر شامل خطوطی است که به وسیله قلم پر، قلم نی، قلم مو و. و با استفاده از جوهر بر سطح ماده نوشتاری ترسیم می ‏گردید. گفتنی است نسخه‏ برداری از نوشته ‏ای بر سنگ یا ف به‏ طور منطقی، در نهایت به اختراع چاپ انجامید.

روز قلم

نقش قلم در زندگی انسان

یکی از مسائل مهم و ارزنده‏ ای که هیچ ملتی که به حیات و بقاء و تکامل خویش علاقه‏ مند است نمی ‏تواند از آن غفلت نماید، مسئله نویسندگی است. زیرا نویسندگی هنری است که مادر بسیاری از هنرهای دیگر محسوب می ‏شود. و از این جهت که فن و هنر است، نقش بسزایی در رشد و تعالی افراد و جوامع دارد و زمینه‏ای برای هنرهای دیگر به شمار می ‏رود. به عنوان نمونه؛ تئاتر، سینما، و بسیاری از هنرهای دیگر احتیاج به نمایشنامه و سناریو دارد که قبلاً باید نوشته شود و این کار به وسیله نویسندگان انجام می‏گیرد.

یکی از مهم‏ترین رویدادهای زندگی بشر، پیدایش خط بوده است؛ که نیات و منویات ارزشمند و یا بی ‏ارزش بشر را ثبت نموده و برای آیندگان به یادگار گذاشته است.

روز قلم و نویسندگی بر تک تک عاشقانش مبارکباد

همکاری با عاشقان و فداکاران

مجموعه صخا روستای ابرسج

قلم ,روز ,تک ,نویسندگان ,چهاردهم ,هنرهای ,قلم و ,روز قلم ,است که ,و با ,هنرهای دیگر

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خاطرات دوری تامالت تعمیرات تخصصی لوازم خانگی seo site وبلاگ شخصی علیرضا هزاره حمیدرضا رجبی فروش انواع پرینترو لوازم جانبی تولید و نصب درب اتوماتیک و کرکره برقی بهترین صنایع دستی ایران مطالعات شخصی ام را اشتراک گذاری میکنم